16 Haziran 2017 Cuma

Balıkesir toptan kuzu kokoreç

1 kokoreç olarak ürünlerimizin ham maddesi balıkesir göbel den gelmektedir.

Kokoreçlerimiz çözlü ve fındığı içindedir. bazı bölgelerde fındığa uykuluk da denilmektedir.

kokoreç pişirilmesine dikkat edilmesi gereken bir üründür. orta ısıdaki bir ateşte yaklaşık 2 saat pirişilmeli ve sonra ateş üzerinden alınmalıdır. Uzun süre ateşte tutulursa kokoreç küçülecektir.

bir top kokorecinizin tüm bölümlerini eşit bir şekilde pişirip tekerlek şeklinde keserek tavada ısıtıp servis edebilirsiniz.

Piyasa da bulunan en kaliteli kokorece bizden sahip olabilirsiniz.

Dilerseniz uygun fiyata açtığımız kokoreç salonlarımızla bizim franchise bayimiz olabilirsiniz. Böylece bizim markamız ile düşük bir yatırımla yüksek kazanç elde edebilirsiniz. Kokoreç karlı bir iştir.

Kokoreç pirişilmesi konusunda eğitim veriyoruz. Dükkanınızı a dan z ye inşaa ediyoruz. mükemmel konseptimiz ile satış yapmaya başlıyorsunuz. hem de rakiplerimize oranla çok düşük fiyatlara bir dükkan açabilirsiniz ortalama 70 bin lira gibi bir rakama kokoreç tezgahınızdan midye tezgahınıza duvarınızdan zemine havalandırmanızdan tabelaya kadar aklınıza gelebilecek tüm dizayn bize aittir.

Düzenli olarak kuzu kokorecinizi ve midyenizi getiriyoruz.

toptan kuzu kokoreç

bir baton donuk kuzu kokoreç fiyatı 60 TL dir. Yaklaşık 2850 gram gelmektedir. çözlü ve fındıklıdır.

4 yorum:

  1. Kardeșim beni bi Arar misin Burda numarani yok 05541520088

    YanıtlaSil
  2. İstanbul kokoreç firması olarak kuzu ve dana kokoreç fiyatlarımız diğer toptancılara göre çok makul ve düşüktür bizden fiyat almadan araştırma yapmayın en uygun fiyat ve balikesir malı ile en kaliteli ürünler bizimkiler.

    İstanbul kuzu dana kokoreç

    YanıtlaSil
  3. Toptan Kuzu Dana Kokoreç fiyat ve ürün kalitesi olarak türkiye de en önde gelen firmalardan birtanesiyiz ürün fiyatlarımız düşük ve urunlerimiz kalitelidir istanbul da faaliyet göstermekteyiz ve türkiyenin her bölgesine gönderim yapıyoruz.

    YanıtlaSil